Събота, 13 Април 2024
Зодиакалните знаци, които не спират да се привличат, но никога няма да бъдат щастливи заедно
13427

Зодиакалните знаци, които не спират да се привличат, но никога няма да бъдат щастливи заедно

Едва ли има човек на тази земя, на който да не се е случвал сценарият от заглавието. Истината е, че понякога се нуждаем от пълноценен партньор, а друг път от страстен романс, който да ни накара да забравим за делничните си проблеми. Двете роли имат коренно различна длъжностна характеристика и изисквания за набор от качества.

По аналогия, когато говорим за зодиакална съвместимост, е важно да отбележим дали говорим за задълбочени романтични взаимоотношения или първично животинско желание. Защото зодиакалните двойки не само че си взаимодействат в различна степен по тези точки, но и понякога тотално си противоречат!

Вижте кои са зодиите, които се привличат фатално още при първия очен контакт, но нямат шансове за създаване на сериозна връзка.

БЛИЗНАЦИ И ОВЕН

Страстният Овен ще се влюби в чувството за хумор и спонтанността на Близнака. Тези зодии обичат да бъдат център на внимание, затова сблъсъкът между тях винаги разпалва истински пожар и не оставя никого равнодушен. Борбата им за доминантност е добра идея между чаршафите, но не и в живота. Отношенията им нямат бъдеще, защото поне единият от тях в един момент ще се умори да се състезава постоянно с другия. 

ВОДОЛЕЙ И СТРЕЛЕЦ

Общото между тях е свободният им дъх. Водолеят обаче е свободолюбив, защото главата му винаги хвърчи в облаците, а Стрелецът е свободолюбив, защото не иска да бъде ограничаван.  При срещата си тези зодии ще се впуснат във вълнуващо любовно приключение, посветено на изучаването на характерите и копнежите си. Веднага щом единият от тях зададе първи въпросът "В какви отношения сме", всичко мигновено ще се разпадне.

ВЕЗНИ И ЛЪВ

Те са ловци на силни емоции. Но Везните искат да взимат и да раздават любов, докато Лъвът като че ли иска само да я получава. Сексуалният им живот е вълнуващ и разнообразен, защото и двете зодии не обичат да се ограничават и не се страхуват да експериментират. Те са съвършените любовници, защото отлично знаят как да накарат другия да се чувства обожаван и оценен, но са неспособни да поддържат сериозни отношения помежду си за по-дълъг период от време.

РАК И КОЗИРОГ

Когато се срещнат, и двете зодии са силно заинтригувани една от друга. Доминантната страна на Козирога има силата да разпали исински пожар от чувства в Рака, а той от своя страна отвръща с необуздана страст и дълбока емоционалност. Сблъсъкът между тях е опустошителен и завършва с нежни и дълги прегръдки. Между тях обаче има прекалено много различия, които правят любовта им невъзможна. Връзката им звучи като красива и вълнуваща история, която рано или късно стига до своя край.