Петък, 12 Юли 2024

Общи условия

Всички права запазени

За създаването на AstroData.bg е използвана собствена система, която е със запазени авторски права. Кодът е оптимизиран и променян където е нужно от нашия екип според конкретните нужди на сайта! Всички статии, снимкови материали, изображения, картинки, коментари, лога, видео клипове, запазени знаци и друга информация в този уеб сайт, са публикувани от Потребителите които посещават страницата. Екипът на AstroData.bg не си преписва авторското право над тях и не носи абсолютно никаква отговорност за тяхното съдържание.

За да се отнесем коректно към авторите на публокуваните материали ние задължително се позоваваме на източника на информацията.

Използването на информация от сайта е разрешено само в случай, че цитирате AstroData.bg като източник, от който черпите информация и чрез поставянето на хиперлинк към страницата. Включването на връзки към сайта е свободно, но ще Ви бъдем благодарни, ако ни уведомите за това.

Ограничение на отговорността

Всички платени услуги на сайта са предоставени и се поддържат от Fortumo. Екипът на сайта не поема отговорност за истинността на тълкуванията в сайта и не задължава читателите да вярват безусловно на написаното в сайта, вземайки своите житейски решения. Услугите които предоставяме са за забавление. Всички тълкувания се генерират по елекронен път. Цената на SMS варира между 2.40 и 20 лв. Изготвянето на хороскоп може да отнеме до 24 часа след приемането на поръчката. При проблем с някоя от нашите услуги, можете да се свържете с нас по всяко време на адрес info@astrodata.bg.

Екипът на AstroData.bg полага всички възможни усилия да осигури максимално актуална информация според всички стандарти. AstroData.bg не носи отговорност за вреди, получени вследствие на публикувана информация, както и за съдържанието и достоверността на публикуваните във форумите, дискусиите, коментарите и статиите материали.