Петък, 12 Юли 2024
Как да спечелиш любовта му
1476

Как да спечелиш любовта му

Снимка: Istock

Връзката ви е още в началото, но ти вече усещаш, че наистина можеш да бъдеш с този човек, че той споделя всички твои мечти и стремежи, че той те разбира само с поглед, че той е този, когото си търсила толкова време? Чудесно е, че си намерила правилния човек, но има ли начин да го накараш да те обича така, както го обичаш ти?

Поддържай интереса му
Много хора правят грешката да се осланят за всичко на половинката. Да, заедно вие сте едно цяло, но това не означава, че трябва да забравиш кокетното поведение в негово присъствие. Изненадвай го по различни начини и не само в спалнята - намери макета на спортна кола, която той иска да прибави към колекцията си, флиртувай и се закачай с него, поддържай пламъка толкова силен, колкото е бил в началото на връзката.

Добре познатото на всички ни "отпускане", което се изразява в намаляване на грижите за външния вид, трябва да бъде елиминирано. И тук не става дума само за това дали ще спреш да си бръснеш краката, а по-скоро за желанието ти да бъдеш красивата принцеса, за която той е мечтал. Облечи новата си рокля специално за него, направи си прическа и хубав грим, показвайки му какъв късметлия е, че е с теб.

Разговаряйте много и за всичко
Всички говорят за правенето на компромиси за постигането на дългогодишна и успешна връзка. Истината е, че броят на компромисите може да бъде сведен до минимум, когато знаете какво иска и чувства вашият партньор. С други думи - комуникация, комуникация и пак комуникация. Опитайте се да бъдете приятели с вашия любим, да споделяте с него всички тревоги, да го изслушвате, да се опитвате заедно да намирате решения за изход от трудни ситуации. Разбирателството е пътят към истинската любов, защото то е сигурен признак, че познавате и ви е грижа за човека до вас. 

Напасването на два характера е трудна задача, която изисква време и огромно търпение. Не бързайте и не се сърдете, когато партньорът ви изрази мнение по даден въпрос, което не съвпада с вашето. Постигането на разбирателство се изгражда с времето, но най-вече с желание. Покажете му, че искате да го разберете и го помолете да сподели с вас причините, които са довели до дадено негово решение. Само така ще успеете да го разберете и той ще усети, че във вас може да открие подкрепата, която търси.