Четвъртък, 8 Декември 2022
Телец

Седмичен хороскоп
21 - 28 Ноември 2022

591

Седмичен хороскоп - Телец - 21.11.2022 - 28.11.2022 година 

Предстоят ви хубави дни. Ще получите делови предложения, които не бива да приемате без да сте ги обмислили от всички страни. Но не трябва и да се отказвате от нещата, които са ви по сърце и силно ви привличат. Ще установите добро сътрудничество с хора, с които имате сходни интереси.

Скоро ще дойде мига, в който ще се насладите на очаквана победа. До тогава работете без да се жалите и не търсете причини за да се отказвате от поети вече ангажименти. Няма да ви липсват изненади и не бива да спирате пред недобрите. Ще минат и заминат, но опита и поуките ще останат, а това е най-важното. В общуването си с влиятелни лица ще съзрете перспективна идея и с общи усилия ще я реализирате. От това ще последват не само материални придобивки, но и ще си осигурите добри перспективи.

Все по-често ще търсите удоволствия и ще им се наслаждавате с открито сърце. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година