Събота, 3 Декември 2022
Стрелец

Седмичен хороскоп
26 - 03 Октомври 2022

712

Седмичен хороскоп - Стрелец - 26.09.2022 - 03.10.2022 година

Приоритети за много от вас през тези дни са свързани най-вече със семейството, дома и решаване на фамилни въпроси. Няма да липсват трудности, най-вече от обективен характер, но вие сте силни и ще ги преодолеете. Повече напрежение ще ви създава нечие отношение и недобронамерено поведение, вина за което нямате.

За това бъдете открити и говорете, ако не ви липсва желание за това. В професионален план и бизнеса ви е нужно да поддържате информацията актуална, за което можете да използвате интернет, медиите, специализираната литература и личните си контакти. Наред с това ще инициирате действия, насочени срещу некоректното поведение на определени хора, с цел минимизиране на вредите от тях. Финансови нужди ще принудят много от вас да потърсят допълнителна работа за подобряване на бюджета им. Промени ще има и на работното място.

В личния ви живот, както и навсякъде са нужни отстъпки, за да вървят добре нещата ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година