Петък, 27 Януари 2023
Риби

Седмичен хороскоп
05 - 12 Декември 2022

767

Седмичен хороскоп - Риби - 05.12.2022 - 12.12.2022 година 

С известно притеснение ще пристъпвате към всичко ново и непознато, което идва в живота ви. Възможно е да срещнете и неразбиране за иначе добрите си намерение, което ще ви нарани и накара да се дистанцирате от хора, които приемате за близки. Ще търсите свое обяснение и причини, довели до тук, но няма да спрете да обичате и да желаете най-доброто за тях.

По отношение на делата си ще работите, както и досега, стараейки се да не бъркате личните със служебните. Водени и от чувството си за справедливост, ще запазвате неутралитет там, където липсва достатъчно яснота, с което ще спечелите. Опитът ви помага да следвате логиката на събитията, запазвайки активността и чувството си за хумор. Периодът е благоприятен за приключване на вече започнати проекти и планиране на нови, съобразявайки се с променените условия, средства и екипи. Други ще се заемат с организацията на мероприятия, чиито характер ще внася умора за едни, за други ведрина и настроение в ежедневието им.

Като резултат от всичко финансите ви няма да пострадат, напротив. Ще се стабилизирате и ще помислите за повече удобства в бита си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-