Събота, 3 Декември 2022
Водолей

Месечен хороскоп
Октомври 2022

959

Месечен хороскоп - Водолей - Октомври - 01.10.2022 - 31.10.2022 година

Започвате месеца в настроение за добри резултати, както в службата, така и в личните ви дела. Ще си окажете неоценима услуга, ако се освободите от натоварващите си мисли и дадете свобода на творческите си виждания по всички въпроси, които ви вълнуват, и на които искате да дадете предпочитанието си през тези дни. С възможността си да влиете върху хората и събитията, пред вас се откриват нови хоризонти, възползвайте се по най-добрия начин, за да направите живота по-добър и справедлив.

На работното място са възможни промени, за едни от вас те са свързани с предложение за по-горна позиция в йерархията, но ще има и такива, на които ще се наложи да си потърсят друга работа. Промените ще са за добро, така, че не унивайте и живейте с позитивна нагласа. Хармонията в семейството ще създава градивна атмосфера за всички вас, което ще се отрази в голяма степен и на ресурсите ви. Деловите ви връзки ще се развиват в дух на разбирателство и това ще ви носи морално и финансово удовлетворение. Ако е възможно отложете финансовите си операции за средата на месеца, или поне бъдете изключително внимателни. Добре е да сте такива и по отншение на информацията, с която оперирате. Проверявайте всичко и бъдете подготвени, ако някои факти, които бихте искали да запазите за себе си, излязат на бял свят. За това не се опитвайте да прикривате истината, което значи в мислите и действията си да изхождате преди всичко от нея.

Пазете се от интриги и дайте простор на доброномереността си към всичко и всички. Освен, че така се живее по-леко и в делата си ще забележите напредък. Нещата ще се случват някяк си от самосебе си, но отново, ако сте с позитивна нагласа към живота и околните. Краят на месеца е по-благоприятното време за уреждане на финансови, имотни и семейни въпроси. Ограничете пътуванията, особено надалече. Възможни са плоблеми от здравословен характер, съцето, кръвното. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година