Вторник, 26 Септември 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Август 2022

1060

Месечен хороскоп - Водолей - Август - 01.08.2022 - 31.08.2022 година

И за вас август ще бъде месец на работа и почивка. От решенията и приоритетите ви ще зависи как ще използвате времето си, но е добре да знаете, че с каквото и да се заемете, периодът до 21 август не е благоприятен за подписване на споразумения, договори, създаване на нови сдружения и стартиране на проекти.

Подгответе се и след тази дата направете всичко онова, което предвиждате. Без затруднения ще създавате нови контакти и ще налагате виждането си по въпроси, които считате, че са важни за повече хора. Не го правете самоцелно, за да не отегчите аудиторията, бъдете повече реалисти и не се прехласвайте пред начетеността си, за да не настроите враждебно околните към себе си. Заради показани професионални качества е възможно да получите предложение за нова работа или по-висока позиция, изборът ще бъде ваш, но колкото и да сте поласкани, ще ви се наложи да работите много.

Август е подходящ да си вземете отпуск и да пътувате, и без друго активността ви ще бъде блокирана до 21-ви, и е по-добре да използвате рационално времето си, като заведете семейството си на почивка. Месецът не е подходящ за създаване на нова интимна връзка, за това пък здравето няма да ви създава никакви проблеми. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!