Четвъртък, 16 Септември 2021
Телец

Месечен хороскоп
Септември 2021

693

Месечен хороскоп - Телец - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

В много отношения случващото се през септември ще ви помогне да анализирате постигнатото, и наред с това ще получите възможност да компенсирате поведението и пропуските си, както и да изразите убежденията си, в случай, че сте останали неразбрани. Застоят ви е чужд, затова ще продължите да следвате темпото си, каквото и да ви струва това.

Ще решавате важни въпроси, свързани с наследство, придобиване на имущество, ще търсите по-добра работа за себе си или ще посветите времето си на образование и само подготовка. Силните ви прояви в бизнеса ще са най-вече около средата на месеца, като наблегнете повече на чуждестранните си партньорства и връзки с международни институции и организации. С нашите също ще имате засилен информационен обмен, особено в случаите, когато ще търсите подкрепата им за свои инициативи. Пътуванията, на близо или далече, ще са благоприятни, свързани с опознаване на други култури, нрави и обичаи.

Ще ви вълнува социалната и екологична тематика, периодът е особено благоприятен за постигане на по-значими стъпки в конкретната сфера. Ще станете инициатори или ще се включите в образователна акция в подкрепа аргументите на учените. Бъдете смели и експериментирайте. В интимната сфера отворете сърцето си за любов, и ще се почувствате щастливи. Засилени срещи и контакти. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година