Събота, 3 Декември 2022
Стрелец

Месечен хороскоп
Октомври 2022

1176

Месечен хороскоп - Стрелец - Октомври - 01.10.2022 - 31.10.2022 година

Живейте с положителна нагласа и ще се настроите в хармония с енергиите на природата. С щедростта си ще привличате добрите сили в своя подкрепа, от каквато ще имате нужда през следващите дни. Заявеното ви присъствие в различни сфери ще насочи интереса на много хора към вас, покажете увереността си, че можете да се справите с възникващите проблеми.

И така ще бъде, но не проявявайте високомерие, за да не дистанцирате околните от персоната ви. Периодът е подходящ за промени и многообещаващи начинания. В работата си разчитайте основно на себе си, като не отхвърляте и заявената ви подкрепа. Но, не си позволявайте да интригантствате и да предизвиквате конфликти с претенциите си за едно или друго, защото нещата могат да се обърнат срещу вас. Проявете деликатност и разбиране не само към семейните проблеми, но и към тези на колеги, партньори и приятели, за да не утежните и без това напрегнатата атмосфера. Към средата на периода ви очаква подобряване на финансовото ви състояние, реализация на сделки и приключване на проекти.

Пътуванията също ще са удачни, проявете активност и ще постигнете желаните резултати. Много настроение и радост ще носят срещите и общуването ви с децата. Материалните придобивки за дома ще сплотят семейството ви. Обвързващите ви мисли, чувства, идеи и цели ще осмислят живота ви занапред. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година