Неделя, 29 Януари 2023
Скорпион

Месечен хороскоп
Януари 2023

1581

Месечен хороскоп - Скорпион - Януари - 01.01.2023 - 31.01.2023 година

Възползвайте се от благоприятните енергии през януари и насочете усилията си към решаване на всичко, свързано с бизнеса, изявите ви в обществото и в семейството. Някои от вас ще ги занимават въпроси, свързани с наследство и придобиване на имущество, кандидатстване за нова работа, което може да бъде свързано с явяване на конкурс и ще изисква да се погрижите за повишаване на квалификацията си, или поне на информираността си.

И понеже януари е месец на равносметка, ще има и такива измежду вас, които ще мислят за подходящи инвестиции. Ако се интересувате и търсите, ще получите организационна подкрепа в намеренията си, а и не само такава, стига да се обърнете към подходящите хора и институции. Успоредно с това е време да осъзнаете, че да поддържате жива връзката си с околните, съвсем не означава да налагате своите виждания, а означава наистина да се грижите за проблемите им и да имате желание да работите за постигане на компромис, удовлетворяващ и двете страни.

Здравето ви до голяма степен ще бъде повлияно от настроението ви, което значи, ако се чувствате тъжни, то задължително трябва да се погрижите за дихателната и нервната си система, които са най-уязвими през дните от 20 до 22 януари. Внимавайте и се пазете от простуди и инфекции. Независимо от динамиката на събитията в делови план, ще търсите по-често близостта на приятелите си, роднините и онези, в чиято компания се чувствате добре.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-