Петък, 27 Януари 2023
Скорпион

Месечен хороскоп
Декември 2022

1270

Месечен хороскоп - Скорпион - Декември - 01.12.2022 - 31.12.2022 година

Енергичността и способността ви да се съсредоточавате ще ви доближат до целите, които си поставяте. Ще бъдете успешни и с реален поглед върху събитията, ако се вгледате в недостатъците си обективно и се постараете да не повтаряте отминали грешки. С положителното си влияние върху хората от обкръжението ви бихте могли да постигнете много, стига да не изпаднете в крайности на духа.

В тази връзка заложете повече на близостта със семейството и приятелите си. Периодът е добър за подобряване и заздравяване на отношенията ви с онези, с които имате да решавате общи проблеми. Колективните занимания ще ви носят добри резултати, стига да потиснете желанието си да доминирате на всяка цена с идеите, предложенията и лидерските си способности, които никой не оспорва. Бъдете толерантни и ще преодолеете много от ограниченията на другите, които очевидно им пречат. Често амбициите ви ще са насечени към върховете в йерархията на работното място или в управлението на държавата, в което няма лошо, стига да са обосновани и лишени от користни мотиви. Ще ви бъде по-лесно, ако се вслушвате в съветите на хората, милеещи за вас и сте отворени към проникновенията на другите, които биха могли да направят пътя ви по-лек.

Ако потиснете егото си и не ги пренебрегвате, ще ускорите процесите си на развитие. Контролирайте емоциите си и не позволявайте да се превърнат в причина за неудовлетвореността ви. Не бъдете нетърпеливи, навъсени и мрачни, а общителни, чувствени и разбиращи партньора си. Освен, че така се живее по-лесно и ще запазите връзката си, която при някои от вас е със затихващи функции. Месецът предразполага към зачестяване на простудни и вирусни заболявания, които не бива да бъдат пренебрегвани, както и неразположения, свързани със сърцето, кръвното, бъбреците и ставите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-