Четвъртък, 8 Декември 2022
Риби

Месечен хороскоп
Ноември 2022

1212

Месечен хороскоп - Риби - Ноември - 01.11.2022 - 30.11.2022 година

За представителите на вашия знак, ноември ще бъде месец на нови проекти, контакти, пътувания и срещи. Професионалните ви начинания ще бъдат посрещнати с одобрение от онези, с които сте финансово обвързани и ще ви издигнат на по-високо ниво не само в йерархията, но и в личен план. Нещата са взаимно свързани и много от вас ще се поздравят с напредък, за какъвто не са и мечтали. Ще се радвате на популярност, уважение и международно признание.

За да имате всичко това е препоръчително да подбирате добре екипа си, залагайки на професионално подготвени, стойностни и добри хора. Такива, на които може да разчитате във всеки един момент, на които имате доверие и които са ви по сърце. Успеете ли в това, не се притеснявайте за парите си, ще имате и в повече от очакваното. Работата си е работа, но не пренебрегвайте почивката и личния си живот, за да акумулирате повече позитивна енергия. Нищо прекалено не е добро, в този смисъл не издевателствайте над себе си и ще се радвате на живота си, който съвсем не е лош. Напротив, много хора биха желали да са на вашето място, виждайки само външната страна на нещата. Творческите занимания ще ви носят духовна наслада, а постигнатата стабилизация във финансов и личен план няма как да остане незабелязана, което разбира се, ще ви радва, независимо от жертвите, които правите.

Ще работите по дългосрочни проекти, които засягат и други хора, и ако сте предвидливи и предпазливи, ще ви е по-лесно в реализацията им. Заради нови развития са възможни промени в плановете ви, които ще правите в движение, но от сега е ясно, че ще останете правилно ориентирани и ще избегнете сблъсъци и непреодолими препятствия. На душата ви ще е спокойно, няма да ви липсва внимание, обич и топлина, като отплата за енергията, с която се раздавате за другите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година