Петък, 27 Януари 2023
Риби

Месечен хороскоп
Декември 2022

1439

Месечен хороскоп - Риби - Декември - 01.12.2022 - 31.12.2022 година

Печеливш ще се окаже декември за повечето от представителите на знака, ако съумеете добре да разпределяте доходите си и държите сметка за всяка стотинка. Казаното съвсем не означава да станете скъперници, защото при вас това просто не е възможно, но и не бива да се поддавате на всеки повик за финансова подкрепа, които често си остават само за ваша сметка.

Съумеете ли да боравите правилно с парите си , като целесъобразно ги изразходвате и съхранявате, животът ви ще се подрежда по начин, който ще ви прави спокойни и ще ви носи удовлетворение. В професионален план ви предстоят удачни решения с последващите ги действия, които ще ви изведат до водещи позиции на работното място или под друга форма, но във всички случаи с труда си и находчивите си идеи ще сте полезни на повече хора. Заради общителния ви характер и стремеж към разширяване на познанията си, с лекота ще създавате нови и полезни контакти, които ще играят важна роля в бъдещите ви начинания. Решаване на жилищен въпрос при други от вас, или по-точно разширяване на личното ви пространство. Ще се чувствате добре на новото място, с нагласа към творчество в работата и смелост в решенията, което неминуемо ще се отрази на всичко, което правите и то по начин, какъвто ще ви хареса.

Има какво още да учите, на първо място да можете да казвате "не" когато считате, че трябва и да защитавате по-добре интересите си. По отношение на здравето ви и при вас са възможни простуди, провокиращи хронични страдания и други неразположения. Наложете си да мислите позитивно, за да се предпазите от стрес и депресии, които също се активират по това време. Повече движение, чист въздух, приятелски срещи и духовни занимания, за да се чувствате в добра форма и отлично настроение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-