Петък, 27 Януари 2023
Рак

Месечен хороскоп
Декември 2022

946

Месечен хороскоп - Рак - Декември - 01.12.2022 - 31.12.2022 година

Има върху какво да размишлявате и какво да променяте в себе си, за да възстановите душевното си равновесие и продължите градивното си развитие. През декември бъдете особено предпазливи и не започвайте нови дела. По всякакъв начин избягвайте риска, ограничете пътуванията и бъдете предпазливи към делови предложения за печалби. Не давайте напразни надежди на никога, за да не изгубите доверието на хората, от чиито услуги и подкрепа се ползвате, когато сте затруднени.

Работете за стабилизиране на постигнатото и ще създадете добра основа за последващи, успешни действия, стига да сте се съобразили с казаното по-горе. Не започвайте нова работа, или поне през критичните дни, и не променяйте онова, което е доказало предимствата си. В отговор на проявеното ви внимание и загриженост, доколкото е по силите ви, ще се ползвате от обичта и помощта на близките си, оценете я и не издевателствайте над възможностите им. Нещо повече, заради застудяването и по други причини, сред които здравословни и финансови, родителите ви ще се нуждаят от повече внимание, бъдете добри и състрадателни, и не само към тях. Грижете се и за собственото си здраве, студът може да провокира хронични неразположения, за които е добре да се консултирате със специалист.

Ще се разтоварите от стрес и депресии, като правите по-често разходки сред природата, но не екстремни, срещайте се с приятели и мислите позитивно. Ако сте необвързани, месецът позволява сключване на брак, пътуванията също ще са успешни, стига да са съобразени с периода на ретроградност, когато е препоръчително да ги избягвате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-