Четвъртък, 16 Септември 2021
Рак

Месечен хороскоп
Август 2021

1133

Месечен хороскоп - Рак - Август - 01.08.2021 - 31.08.2021 година 

Август ще ви донесе много от нещата, за които сте мечтали да постигнете през годината. Професионалните ви, обществено-политически и творчески изяви ще ви осигурят не само по-добро финансово възнаграждение, но и признание, което ще поласкае самочувствието ви. Ще работите много, но и ще печелите от труда си. С успехите си ще радвате семейството и приятелите, и ще създавате повече напрежение в онези, с които се съревновавате.

Пътуванията ще бъдат част от ежедневието ви през месеца, за някои и в чужбина. Създаване на съвместни предприятия с чуждестранни партньори, общи проекти и начинания. Всичко това ще заема голяма част от времето ви, често и за сметка на семейството ви. Не пренасяйте проблемите в къщи, защото такива няма да липсват, и компенсирайте отсъствието си с повече внимание, когато това е възможно. За необвързаните август е благоприятен за създаване на стабилна връзка, но ако сте семейни се пазете от изкушения, защото изневерите се разкриват и носят неблагоприятни последствия за вас. Порасналите ви деца ще ви зарадват с известие за наследници, което ще приемете в зависимост от нагласата си.

Решаване на имуществени въпроси ще ви срещне с роднини. Каквито и да са плановете и намеренията ви, не си създавайте сами проблеми и не изпадайте в депресивни настроения, за да сте работоспособни и жизнени. През дните от 8 до 10 август, когато Луната минава през вашия знак, бъдете предпазливи и се грижете по-добре за себе си, като не рискувате и не позволявате на емоциите да направляват мислите и действията ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година