Вторник, 16 Август 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Август 2022

642

Месечен хороскоп - Козирог - Август - 01.08.2022 - 31.08.2022 година

С добри намерения и в забързано темпо започвате август, поставяйки си нови задачи и дългосрочни цели. Изпълнението им изисква да огледате плановете си от всички страни, за да сте подготвени за всякакви развития. Нищо необратимо няма да се случи, но бихте могли да си спестите излишни главоболия, ако сте предвидливи, усърдни и уважавате работата и мнението на хората, с които работите, живеете, дружите и срещате.

Всяко ваше възгордяване и подценяване на околните ще ви връща назад, което би трябвало да сте разбрали и до сега. Особено през втората половина на периода. Ако подцените момента и не намерите баланс между работа и почивка, разум и емоции, то последствията ще са за ваша сметка и то за дълъг период напред. Съобразявайки се с казаното означава да имате успех в делата си, за това помислете кое е важно и какво да оставите на втори план. Всичко е във възможностите ви, стига да сте направили добре своя избор. В отношенията важи същото, ако с някого влезнете в непреодолими конфликт през тези дни, то вероятността да се превърнете във врагове е напълно реална.

Следвайте задълженията си, на работното място и в семейството, грижете се за възрастните си родители и не подценявайте дребните неща, които могат да станат големи. Август е подходящ за отпуска, за това, ако можете не се колебайте да заминете на почивка със семейството си през втората половина на месеца. Природата ще ви дари с чист въздух, вода и прохлада, спокойствие и пълноценно общуване с любимите ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година