Петък, 2 Юни 2023
Дева

Месечен хороскоп
Септември 2022

1212

Месечен хороскоп - Дева - Септември - 01.09.2022 - 30.09.2022 година

Септември е успешен за начинанията ви, както в професионалната сфера, така и в личния ви живот. С лекота ще общувате и създавате нови познанства, ползата от които ще ви носи предимство занапред. Добре е все пак да сте внимателни и да не се доверявате прекалено, само защото сте повярвали на първоначалното си усещане за човека, защото после може да съжалявате.

В професионалните си и служебни дела ще жънете успехи, особено в първата половина на периода, когато ще впечатлявате със знанията, уменията и красноречието си. През втората половина на месеца са възможни промени, които не винаги ще са във ваша полза, но във възможностите ви е да ги насочите в желаната посока. Търсещите работа ще имат интересни виждания, предложения и избор, които ще подобрят самочувствието и възможностите ви за развитие като професионалисти. Доказали сте се като хора, на които може да се разчита и това ви помага, но все пак не издевателствайте над себе си. Имате предел на физически сили и всяко претоварване ще се отразява на психиката и здравето ви. Предпазливостта ще ви спести разочарования и нищо няма да бъде тревожно и непосилно за вас. Реалисти сте и не изпадате в излишен възторг от обещания, не водещи към нищо.

Житейският ви опит и практика ще се наложат в една ситуация, когато ще бъдете поставени пред дилемата дали да изберете сигурното или да се поддадете на изкушението. Запознанството с подходящ човек ще се превърне в двигател за смели идеи и бъдещи планове. В материално отношение ще имате средства, макар и не в количеството, което бихте желали. В семейството са възможни проблеми, които можете да решите, ако сте гъвкави и дипломатични. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-