Четвъртък, 16 Септември 2021
Дева

Месечен хороскоп
Септември 2021

804

Месечен хороскоп - Дева - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

Септември ще бъде един добър месец и от вас зависи да го изживеете като победители. Работата върху професионалните ви проекти и бизнес – начинания ще бъде успешна, благодарение на правилните финансови разчети и на всички останали ресурси, които влагате, като време, екип от хора, свежи идеи и спазване на законността.

Последното може и да не буди възхищението на някои, свикнали по различен начин да печелят поръчки и да трупат пари на чужд гръб, но при вас нещата не стоят така. Все пак бъдете разумни и не максималисти, дори и да имате енергия, не се обвързвайте с прекалено много задачи едновременно, за да не пострадат здравето, нервите, отношенията с близките ви, и най-вече, за да се чувствате вие добре. Защото е ясно, че онези, които се възползват от труда ви, има такива, ще искат и още, но за ваша сметка. Все по-често ще ви занимават философски въпроси, свързани с живота и мястото ви в него, което по естествен начин ще ви дистанцира от шума и суетата на празнодумци и дори на хора, които до скоро са били в обкръжението ви. По отношение на деловите ви занимания и кредитни отношения е добре да въведете ред в документацията си, възможни са проверки и натиск от страна на хора и институции, чиито длъжници сте.

Спазването на условията и сроковете е вид гаранция за повече спокойствие и защита срещу овластени изнудвачи, каквито се роят през последно време. Ще се чувствате в добро здравословно състояние, ако си наложите умереност във всичко и обърнете повече внимание на профилактиката, без да чакате проблема да се задълбочи. По отношение на личния ви живот и интимни желания бъдете честни към половинката си, и ако вече гледате в друга посока не оставайте в заблуда онези, които все още ви обичат. Не омаловажавайте факта, че имате отговорности към родители, деца и партньори, които разчитат на вас. Не избързвайте с крайните си решения, помислете. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година