Петък, 2 Юни 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Септември 2022

1130

Месечен хороскоп - Близнаци - Септември - 01.09.2022 - 30.09.2022 година

За много от вас септември ще бъде един приятен и наситен със запознанства и нови контакти месец, през който ще се чувствате добре и със самочувствие. В делови, професионален и личен план внимателно преценявайте с кого се обвързвате, защото не всички са добронамерени и почтени. За това е препоръчително да не споделяте нищо, което би могло да бъде използвано срещу вас. Което съвсем не означава да сте затворени. Напротив.

Идеите ви ще се приемат и много хора ще се включат в реализацията им, особено, ако интересите им са защитени. Колкото и банално да ви се струва, търпението никога не е излишно. Показател за правилното ви мислене и действия са успехите, които следват и които безспорно ще радват не само вас, но и онези, които с труда си допринасят за тях. В здравословен план са възможни стомашни неразположения, което налага да сте по-внимателни към приеманата храна. При пушачите са възможни проблеми с горните дихателни пътища и белите дробове. Щадете нервите си и не изпадайте в криза, само защото другите не споделят намеренията и плановете ви.

Изпълнявайте задълженията в семейството си и не изневерявайте на интимния си партньор, а ако считате връзката си за изчерпана, потърсете по-елегантен начин да я прекратите, запазвайки достойнството на човека до вас. Благодарете на онези, които ви помагат и отделяйте достатъчно внимание и грижи, както за близките си, така и за себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-