Четвъртък, 16 Септември 2021
Близнаци

Месечен хороскоп
Септември 2021

786

Месечен хороскоп - Близнаци - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

Истината е, че знаете как да печелите и да задържите постигнатото, но на каква цена? През септември ще имате успехи в начинанията и те ще ви носят удовлетворение, ако сте съумели добре да балансирате работа и почивка. Заетостта при много от вас често ще бъде за сметка на личното ви и свободно време, което ще дава отражение на семейството и живота ви.

В делови план ще се стремите към разширяване на познанства и постигане на споразумения от взаимен интерес. В същото време е препоръчително да не разкривате докрай намеренията си, защото не всички около вас са добронамерени и е напълно възможно да се възползват от идеите ви. Като цяло септември е добър за професионални реализации, повишения в службата и подобряване на възможностите за лични изяви. През първата половина на месеца са възможни финансови придобивки, начало на нови проекти и решаване на юридически въпроси. Внимателно обмислени, деловите съдружия са с добри перспективи за общи реализации, стига да са с подходящите партньори. За много от вас месецът се свързва и с ново работно място, а ако сте безработни, то търсенията ви за намиране на подходяща заетост ще дават резултат. Работете за подобряване на отношенията в семейството, като споделяте повече време с партньора и близките си, отсъствието ви е предпоставка за недоразумения. Създавайте спокойна атмосфера в дома и се грижете с любов за децата и роднините си.

Извънбрачните връзки няма да ви донесат очакваните положителни емоции, напротив. С тях рискувате да провалите брака и сигурността си, и въобще не е сигурно, че ще ви направят щастливи. Критичен период в любовта ви е възможен около 10 септември, а ако сте необвързани е възможно да срещнете подходяща си половинка, да създадете нова интимна връзка или да обновите настоящата си. Бъдете пестеливи, анализирайте случващото се около вас и поправете грешките си. за да сте в добра психическа и физическа форма. В периода 8 - 10 септември внимавайте за травми и не рискувайте в нищо, след тази дата може да предприемете промените, които предвиждате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година