Събота, 2 Март 2024
Стрелец

Годишен хороскоп
2023

8979

Годишен хороскоп - Зодия Стрелец - 2023 година 

2023 година ви носи успехи в професионалната реализация и в интелектуални проекти. Знаещи какво можете и какво да търсите, ще срещнете подходящите хора, с които да осъществите целите си. През първата половина на годината ще се радвате на добри приходи и повече осъществени желания. Но има неща, които не бива да пренебрегвате по пътя си към възхода и това е стремежът ви да се налагате над всички, основавайки се на своята информираност и високо самочувствие. Повярвайте това не винаги ще ви носи очакваното, нещо повече.

Често ще се сблъсквате с други авторитети и конфликтите няма да са във ваша полза. От тях ще произтичат и трудностите ви, но всичко е преодолимо, стига да приемете, че в света около вас има и други хора, отстояващи позициите си с не по-малко знания и опит от вашия. Ще бъдете полезни на себе си и на околните, ако се приучите на търпение и контролирате стремежа ви да успявате във всичко на мига, а приемате обективно случващото се и не губите активността си нито за миг. Победите ви ще идват в резултат на ежедневните ви усилия да работите над професионалните си проекти и не на последно място върху духовното си развитие. И в случаите, когато установите забавяне в делата си, не губете кураж, а го приемете като проверка на Съдбата дали следвате правилно пътя си. Спазвате ли посоката, бъдете сигурни, че удовлетворението ви ще е на лице, ще се радвате на признание, пари и семейно благополучие. Започнете с промените от себе си и обърнете поглед към света около вас, живейте смирено и бъдете добре, за да създавате положителна карма, особено през последните месеци на годината. Пазете се от изкушения, които могат в един миг да съсипят постигнатото с цената на много интелектуален и творчески труд. Бъдете упорити и търпеливи, уравновесени и не живейте с убеждението, че другите са ви длъжници по право, за да блестите със своя, а не отразена светлина. Взимайте решенията си сами и не прехвърляйте отговорностите си върху обкръжението ви, можете и сами да се справите, за да продължите успешно напред. Всичко в собствения ви живот ще зависи само от вас, сами направете своя избор и действайте. Отнасяйте се с търпение и любов към своите близки, роднини и приятели, като оценявате подкрепата им и контролирате желанието си за надмощие, за да не изпаднете в само изолация. Само така ще посрещнете 2024 година доволни от себе си и със заслужено самочувствие на успели в живота си хора.  През 2023 година ще постигнете напредък в професионалната кариера и в много отношения ще послужите за пример на други, които се стремят към вашите върхове. Заради качествата си на добри организатори и аналитици, онези от вас, които заемат ръководни позиции ще се радват на уважение и подкрепа.

Съумейте добре да разпределяте отговорностите и не изпадайте в дребнавости, за да не си създадете сами проблеми. Стремежът ви да изпипвате детайлите ще отнема от силите ви и в крайна сметка ще пречи на деловите партньорства, особено през втората половина на годината. За това е важно да следвате целите си и в движение да осъществявате своя контрол върху съвместните ви проекти. В средата на годината ще постигнете поредния пик в професионалната кариера и радостта ви ще бъде голяма, споделете я и не омаловажавайте заслугата на онези, които ви подкрепят. През юли е по-добре да си вземете отпуск и да се отдалечите за малко от натоварването и стреса. Направеното през януари, март, април и май ще ви осигури финансова стабилност в края на годината. Някои от вас ще обмислят възможността да разширят предмета на дейност или да се обвържат с допълнителна работа. Направете го след допълнителен анализ и само, ако то може да ви осигури по-добри доходи. През февруари, юли и ноември са възможни затруднения от професионален характер, но няма да ви липсват сили и ще се справите, излизайки от тях по-уверени и можещи. Добри възможности ще имате през януари, от март до края на май, през първата половина на септември, през ноември и декември. Възползвайте се и дайте всичко от себе си, за да осъществите целите си и да попълните банковата си сметка.  Ще запазите здравето си добро, ако не сте припрени и се отнасяте спокойно към работата и съпътстващите я проблеми. Обратното може да блокира пътя ви към целта. През годината са възможни проблеми със сетивата, бедрата, вените, черния дроб и кръвното налягане. Белтъчната и богата на калций храна помага да запазите здравето, както и равномерните физически натоварвания и релаксиращи практики. В дните, когато Луната минава през вашия знак се грижете о-добре за себе си и не рискувайте в нищо.  През годината ще поддържате умерени и хармонични отношения в любовта и семейството, което ще ви осигури спокойствие и добър живот. Ще имате възможност да изгладите отношенията си със свои роднини, причинени по ваша или тяхна вина, но не отстъпвайте от интересите си, ако те касаят семейството ви. Необвързаните ще се радват на повече романтика и срещи, особено през януари, март, април и май, а през август могат да открият своята половинка и да създадат сериозна връзка и семейство. През февруари, юли, октомври и ноември ще се нуждаете от подкрепата на близките ви, не пренебрегвайте задълженията си и обръщайте повече внимание на децата и възрастните си родители.