Петък, 12 Юли 2024
Близнаци

Годишен хороскоп
2023

6535

Годишен хороскоп - Зодия Близнаци - 2023 година 

2023 година ще премине за вас под знака на промените. Много неща ще прозрете и благодарение на опита и умението ви да комуникирате без емоции и стрес, ще създавате нови контакти и стабилни партньорски връзки. В професионално отношение те може да са и с чуждестранни партньори. Последното ще бъде по-силно изразено през първата половина на годината, когато ще подпишете договори за сътрудничество. Водени от хуманни цели, ще работите за добри каузи, проявявайки разбиране и състрадателност към проблемите на отделния човек и на обществото. С правотата на доводите си ще ги подпомагате по-лесно да възприемат и се адаптират към настъпващите промени в световен мащаб,които ще продължат и през тази година.

През януари и февруари бъдете по-търпеливи и не прибързвайте с изводите и действията си, за да не губите време и нерви в отстраняване на грешки и пропуски, които могат да имат негативни последствия в живота ви. През втората половина на годината не се поддавайте на импулсивни решения, добре обмисляйте всеки свой ход, особено ако той е насочен към осъществяване на замисляните от вас промени. Като цяло това изискване важи за цялата 2023 година, да сте умерени, търпеливи и внимателно да преценявате думите си, да приобщавате, да сте полезни и нужни. Обективността в преценките ви е задължителна, не си позволявайте да критикувате и иронизирате някой, само за да се харесате на друг. Това просто е недопустимо. Обогатявайте информацията си и работете върху интелектуалното си и духовно развитие. Бъдете организирани и не се разпилявайте в много посоки, спазвайте поетите ангажименти и не омаловажавайте грешките си. В отношенията си не робувайте на емоции и не се заблуждавайте, че сте незаменими, защото такива хора няма. Ще съхраните любовта и топлите чувства с интимния ви партньор, ако не изневерявате и оставате реалисти във всяка ситуация. В живота също. В голяма степен здравето ви ще зависи от психическото ви състояние, а то от отношенията в семейството, сред колегите и в обществото. Нещата са взаимно свързани и от вас зависи да сте здрави, работоспособни и пълноценни. През април, юли и декември избягвайте негативните емоции и не се водете от чувствата, а следвайте логиката на събитията. През оставащото време през годината ще бъдете в активна форма за работа, стига да сте подредили приоритетите си и да следвате професионалните си и лични планове. Това ще ви помогне да завършите и посрещнете Новата 2024 година в хубаво настроение и със самочувствие на успели хора.  Втората половина на февруари и март са много подходящи за сключване на изгодни професионални и бизнес договори, за допълнителна работа и творчески реализации. Неподходящо време за даване на заеми и кредитиране на проекти е през март и ноември. Не правете никакви инвестиции, за да не загубите пари и авторитет. Първата половина на годината е най-подходящото време за задгранични пътувания, подписване на договори и реализация на сделки, както и за постигане на финансова стабилност. Пазете плановете и най-вече резултатите от работата си, избягвайте да парадирате с благополучието и парите си, за да не се окажете въвлечени в тъмни машинации и в крайна сметка ограбени.

Ако през юли получите предложение да инвестирате в нечии проекти, които на пръв поглед ви изглеждат приемливи, по-добре да не го правите, защото ще се окажете сред губещите. Ако сте решили да смените работното място го направете до юни, втората половина на годината не е подходяща. През август осъществете промените, за които сте работили през първата половина на годината. Новите ви идеи ще срещнат разбиране през февруари и октомври, когато ще имате подкрепата и на онези, към които таите резерви.  През 2023 година независимо колко динамични, контактни и подвижни сте, чувствителната ви душевност и деликатна нервна система могат да ви създадат здравословни проблеми. Сред най-уязвимите части и органи на тялото са раменете, пред мишниците, пръстите на ръцете, жлезите с вътрешна секреция – именно те се износват най-бързо. За да запазите здравето си трябва да наблягате на богата на мазнини храна, разбира се, в разумни количества. Да се уединявате, да медитирате, да прилагате су-джок терапия и естествено да пътешествате. Юли е подходящ за отпуска, ще избегнете напрежението и депресивните състояния. През зимата се предпазвайте от простуди, а през пролетта от алергии. През периодите, когато Луната минава през вашия знак бъдете по-отговорни към себе си и не рискувайте в нищо.  През 2023 година бъдете състрадателни и помагайте според възможностите си, но само, ако помощта ви е поискана. Не нарушавайте хармонията в семейството си с импулсивни решения в своя защита, бъдете по-дипломатични с партньора, децата и родителите си. Април, юни и декември са критични за брака ви, не изневерявайте. Умеете да вниквате в проблемите на другите, но често те злоупотребяват с търпението ви. Не допускайте това да се случи, ако вие не желаете да се обвързвате с една или друга кауза. Всичко трябва да е продиктувано от сърцето ви, да го искате и да се стремите да го направите най-добре. Обратното е предварително обречено на провал. 2023 година е подходяща за създаване на семейство с подходящия за вас партньор, най-вече през януари, февруари, май, юни, август и септември. Ако сте самотни, не губете кураж, ще срещнете своята половинка. Както и до сега ще се чувствате свободни и щастливи, ако по-често организирате пътувания и развлечения със семейството, срещи с приятели и духовни занимания.