Четвъртък, 29 Септември 2022
Риби

Дневен хороскоп
Петък 23 Септември 2022

668

Дневен хороскоп - Риби - 23.09.2022 - Добър късмет, но и много нерви

Силният ви късмет се разгръща с видими темпове, и определено подчертава, че предстои етап на чудесни промени. През този ден не е изключено да се сблъскате с неправомерните действия на хора от заобикалящото пространство, целите на които са печалби постигнати за наша сметка.

Работата напоследък ви идва в повече, затова опитайте се днес да не се натоварвате прекалено. Ако имате възможност заминете някъде за кратко. Съществуват предпоставки за лек дефицит на внимание, което ще ви създаде затруднения при „отделяне на житото от плявата“. Почти непрекъснато ще се захващате за онова, което ви е пред очите, а не за онова, което се явява най-важно. Всъщност, ако нямате спешни и срочни задачи, няма за какво да се безпокоите, даже напротив, защото ще изпълните ангажиментите си по най-добрия възможен начин.

Вечерта отидете на театър или на кино, изберете нещо, което няма да ви натовари емоционално. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година