Sunday, August 30, 2015 
хороскопи от astrodata.bg
   
НАЧАЛО  | СЪВМЕСТИМОСТ  | ВСИЧКО ЗА ЗОДИИТЕ  | СЕКС ХОРОСКОП | PROMALL  | ОНЛАЙН ИГРИ | ФОРУМ |
Всичко за зодиите
(1) 2 3 4 ... 701 »
Дневен хороскоп - Дневен хороскоп за зодия Риби - 14 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/13 16:12:02 (3018 прочитания)

РИБИ 19 февруари - 20 март

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

Добър финансов шанс
Добър ден за финансова реализация и за осъществяване на делови цели на партньорски начала в бизнеса. Контактите ви в близките кръгове и по-далечните среди ще са твърде успешни и напълно ползотворни за бъдещите ви цели. През този ден не бива да разчитате на човек със силни възможности, които ви е обещал подкрепа за нещо. Нови начинания, проекти, творчески изяви и други събития ще направят деня ви динамичен и важен. Бъдете активни, старателни, състрадателни и не на последно място овладени откъм тревоги, меланхолия и мрачни мисли. Споделените в семейството ви идеи ще намерят по-бързата си реализация, ако включите в изпълнението им и близките ви.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
Дневен хороскоп - Дневен хороскоп за зодия Водолей - 14 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/13 16:10:46 (1435 прочитания)

ВОДОЛЕЙ 21 януари - 18 февруари

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

Пазете здравето
Денят отбелязва повишено наличие на лични проблеми при Водолеите. Най-често става въпрос за здравословни неприятности, които са бързо преходни, но при някои може да засегнат неприятно сърцето. Петък е много добър за провеждане на преговори, за контакти с делови цели, и за реализация на нови партньорства. Ще имате енергийна закрила, за това бъдете активни и смели. Изявени успехи ще имате в направления, свързани с научни разработки, при работа с техника и машини, в творческите превъплъщения и във всичко, което ви носи душевна наслада. Вслушвайте се в интуицията си и в съветите на околните, дори и на онези, които не познавате. В тях ще откриете нещо полезно и за себе си.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
Дневен хороскоп - Дневен хороскоп за зодия Козирог - 14 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/13 16:09:23 (1274 прочитания)

КОЗИРОГ 22 декември - 20 януари

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

Затрудненията ще отпаднат
Козирозите ще се изправят пред затруднения през този ден. За едни от зодията са от лично естество, което включва и здравословна нестабилност, а при други те са от любовен характер или засягат финансови въпроси. Сега не е време да отстранявате проблеми по пътя на някакъв вид насилие или принуда. Във взаимоотношенията си с околните ще срещате взаимност, стига да изразите недвусмислено доброто си отношение към тях и проблемите им. Не пренебрегвайте ничии съвети. Заниманията с физически труд са полезни, без обаче да се стига да преумора и изтощение. Владейте емоциите и най-вече агресията, ако такава се появи.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
Дневен хороскоп - Дневен хороскоп за зодия Стрелец - 14 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/13 16:08:04 (2128 прочитания)

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

Известни затруднения
Предстоящиятден ще изненада вероятно Стрелците с проблеми от финансово естество, неприятности свързани с контакти, пътуване или преговори. Не бива да се притеснявате за бъдещето си, защото позициите ви са стабилни, а подкрепата от силни и влиятелни личности е видима. Със сигурност ще откриете нещото, което ще допълни по добър начин решенията ви. Използвайте творческото си въображение, за да направите нещо повече и за себе си, ще ви се получава, стига да овладеете емоциите и се вглеждате повече в знаците на съдбата. Денят е подходящ за диети, насочени към очистване на организма. Прозренията през днешния ден също са част от възможностите, които той носи.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
Дневен хороскоп - Дневен хороскоп за зодия Скорпион - 14 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/13 16:06:31 (1580 прочитания)

СКОРПИОН 23 октомври - 21 ноември

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

Не унивайте
Голяма част от Скорпионите са склонни да приемат, че ситуацията около тях е напълно неподвижна, но това не отговаря на истината. Болезнено възприемате много явления, включително и силно ограничения брой контакти. Запазете спокойствие. Видимо е, че раздвижването започва. Излишните нерви ще се отразят неблагоприятно на здравето, за това е добре да сте овладени и делови. Семейните въпроси решавайте съвместно с роднините, като разпределите отговорностите и не се натоварвате психически. Полезна е работата със свещените текстове – възможно е да получите дълбоки прозрения.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
(1) 2 3 4 ... 701 »
Реклама
Последвайте ни в социалните мрежи

Поръчайте личен хороскоп

(въведи дата на раждане)

(избери вид хороскоп)

Твоят зодиакален знак
Анкета
Коя зодия сте ?
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Анкетата е активна до 2020/5/4 17:25
Реклама
Google+
SEO оптимизация от Rank.bg